Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
پزشکی
Viewed 42 times 0 Answers
0
برای سرفه و گلو درد بچه دو ساله چکار باید کنم؟
2021-05-18 03:01:41
Montreal
پزشکی
#کار
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#کار
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00
#Canada
[کارت ملدی]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
48
Views
با کارت اوهیپ برای چشم پزشکی باید پول ویزیت بدیم؟
2021-07-11 13:21:00
#Canada
[پزشک]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
49
Views
من برای کسی سوالی دارم ممنون میشم راهنماییی کنید دوستی با ویزای تورسیتی اینجا هستن ( ونکور )و همسرشون PR هستن منتها خانم هنوز با ویزای تورسیتیی و Msp هم ندارن نیاز فوری به دکتر دارن ایشون چیکار باید کنن؟ برای Msp میتونن اقدامی کنن؟ ممنون میشم از کمکتون??
2021-08-29 16:38:00
#Canada
[کار]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
42
Views
من اگر بخوام توسط پزشک خانواده ویزیت حضوری بشم به کجا میتونم مراجعه کنم که این کار سریع انجام بشه؟در واقع نیاز فوری به ویزیت پزشک دارم و نمیخوام تو اورژانس بیمارستان معطل بشم
2021-08-29 20:37:00
#Canada
[پزشک خانواده]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
46
Views
، دکتر گفته روز دو دیت میتونم درخواست سویپ بدم به نظرتون کار درستیه؟ یا وایسم طبیعی بره جلو؟
2021-08-30 10:57:00
#Toronto
[کار]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
45
Views
میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنید میخوام برای مادرم انلاین وقت بگیرم اما در اخر شماره هلث کارت را که وارد میکنم قبول نمیکنه باید چکار کنم
2021-08-30 11:24:00
#Canada
[کار]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
47
Views
ممنون میشم بمن راهنمایی و کمک کنید من از مونترال مُو کردم به تورنتو برا فمیلی دکتر پسرم باید چیکار کنم؟چطوری دکتر پیدا کنم آیا لیستی از شماره و آدرس پزشکان وجود داره ؟
2021-08-31 08:16:00
#Toronto
[باید چیکار کنم]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
48
Views
اقا کمک یکی منو راهنماییم کنه اونقدر کار کردم دستم تاول زده پوست دستم سه چهر قسمت اندازه یه نخود کنده شده چکار کنم کرونا هم هست همه چی الودست چیزی هست مناسب تاول
2021-08-31 12:47:00
#Canada
[کار]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
42
Views
آیا می توان برای بیماری که در ایران هستن از کانادا دارو بخریم و براشون ببریم؟ آیا این کار منع قانونی داره؟ پیشاپیش ممنونم
2021-09-01 20:33:00
#Canada
[کانادا]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
43
Views
توی کانادا ایا برای بلوغ زودرس دختر کاری انجام میدن؟ و اگه کاری انجام میشه باید به چه دکتری مراجعه کرد؟
2021-09-03 01:03:00
#Canada
[دکتری]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
43
Views
پسر من ۸ سالشه و از ۴ روز پیش یک سری علائم مثل گرفتگی بینی و آبریزش و سرفه داره تب و بدن درد اصلا نداره دو روز پیش تست کرونا هم داد که منفی بود ظاهرا یک سرماخوردگی معمولی هست اما پسر من یه حالت آلرژی به خود سرماخوردگی داره که وقتی این اتفاق می افته تا یکی دو ماه سرفه میزنه و معمولا گلوش چرک میکنه توی ایران معمولا درمانش قرص زادیتن برای سرفه و آنتی بیوتیک بود اما توی کانادا فکر میکنم به این راحتی آنتی بیوتیک تجویزنمیکنن میشه راهنمایی بفرمایید چکار میشه کرد یا چه دارویی مصرف کنه تا زودتر بهبودی ح
2021-10-11 12:51:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
اقاي دكتر پسر من ٥ سالشه و از روز ٤ شنبه سرماخوردگي شديد داره كه عقونت به گوش رسيده پزشك اول انتي بيوتيك نداد و يعد كه ديد گوش التهاب داره تازه انتي بيوتيك شروع كرد نواموكسين ٢٥٠ الان ٤ بار من بهش دارو رو دادم سرفه هاش و گلوش بهتره ولي درد گوش از بين نميره و مرتب از گوش درد گريه ميكنه من نگرانم ممكنه پرده گوش اسيب ديده باشه؟ نياز هست ببرم بيمارستان؟ چرا درد گوش از بين نميره پس؟ يا بايد بيشتر منتظر بمونم؟
2021-11-20 19:56:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
و دوست من تازه از ایران اومدن و در قرنطینه هستن گلودرد شدید دارن تستشون منفی بوده از طرفی هم همین اواخر کرونا گرفته بودن برای این مشکلشون پیشنهادی دارید؟ باید با کجا تماس بگیرن؟ یا اگر دارویی برای گلودرد خوب هستن ممنون میشم اسم دارو رو بفرمایید.
2021-09-13 07:41:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
بچه دو سال و نيمه اگه هر روز يك بستني كوچيك بخوره اشكالي نداره؟
2021-01-22 15:37:31
#Montreal
پزشکی
[پزشکی]
[نوزاد]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
41
Views
جایی رو میشناسید که برای دختر دو ساله من سیتی اسکن مغز و یا ام ار چای کنن؟ ما الان سیکدز هستیم بعد از چهار یاعت دکتر آمده میگه فقط آزمایش خون
2021-01-11 18:41:52
#Montreal
پزشکی
[سیتی اسکن]
پزشکی
[ام آر آی]
پزشکی
[دکتر]
پزشکی
[آزمایش خون]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
43
Views
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
48
Views
وقتتون به خیر پسر من حدود هشت سالشه و دو تا دندان شیری جلوییش تقریبا سه ماه هست که افتاده ولی هنوز دندان اصلیش در نیومده کم کم داریم نگران میشیم ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنیم؟
2021-09-15 10:10:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal